مطالعه قسمت موهومی صفرهای نابدیهی تابع زتای ریمان
thesis
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه زنجان - دانشکده علوم پایه
- author حسن حسنی ریسنی
- adviser مهدی حسنی
- publication year 1394
abstract
تابع زتای ریمان برای و به صورت تعریف می شود. در سال ریمان مقاله ای در ارتباط با تابع فوق تالیف کرد و در آن تابع زتا را به کل صفحه مختلط بجز قطبی ساده در با مانده 1، گسترش تحلیلی داد. قرار می دهیم که اولین مقدار قسمت موهومی صفر تابع است ، و قسمت های موهومی صفرهای نابدیهی تابع زتا در نیم صفحه بالا باشد به طوریکه ترتیب صعود مقادیر موهومی رعایت شده باشد.
similar resources
ناحیه های خالی از صفر تابع زتای ریمان
هدف از این پایان نامه، بررسی ناحیه های خالی از صفر تابع زتای ریمان و تاثیر آن در توزیع اعداد اول می باشد. در این بررسی بیشترین توجه به ناحیه خالی از صفر بدست آمده از روش وینوگرادوف کروبوف است.
15 صفحه اولبرآورد موجک لرزهای با فاز مرکب با استفاده از تحلیل صفرهای تابع خودهمبستگی در حوزه Z
هدف از لرزهشناسی بازتابی رسیدن به مقطعی لرزهای است که تا حد ممکن به مدل واقعی زمین نزدیک باشد. اما محدود بودن باند بسامدی دادههای ثبت شده و اثر جذب در زمین مانع از رسیدن به این هدف میشود و بایستی مراحل گوناگون پردازشی روی دادهها اِعمال شود. از مراحل اصلی در پردازش دادههای لرزهای بازتابی برای نیل به این هدف میتوان به واهمامیخت اشاره کرد. این مرحله بهمنظور حذف اثر همامیختی موجک...
full textحذف صفرهای پول ملی
ارزش پول ملی هر کشور به عوامل زیادی از جمله موقعیت اقتصادی آن کشور در سطح جهانی، کارایی دولت و تأمین هزینهها، ثبات سیاسی، حقوقی و قضایی برای جذب سرمایههای خارجی، رعایت اصول و قوانین بینالمللی و همسو بودن با تحولات بینالملل و ... بستگی دارد. اگر شهروندان با کاهش ارزش پول ملی به سمت استفاده بیشتر از ارزهای خارجی برای مبادلات روزانه خود در جهت پدیده جانشینی پول روی بیاورند، دولت میبایست بلافا...
full textمروری بر فرضیه ریمان و تعمیم های آن، نتایج و شرط های معادل
در این پایان نامه، ابتدا به بررسی ویژگی های تحلیلی تابع زتای ریمان و معادلات تابعی شامل این تابع می پردازیم، سپس فرضیه ریمان در مورد صفرهای این تابع و برخی گزاره های معادل با این فرضیه که تا کنون مطرح شده اند را بیان می کنیم آن گاه مقدماتی از نظریه جبری اعداد و تابع زتای ددکیند ارائه می نماییم. در پایان به ارائه مقدماتی از نظریه خمهای بیضوی پرداخته و به تحلیل تابع زتای خم بیضوی می پردازیم.
15 صفحه اولMy Resources
document type: thesis
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه زنجان - دانشکده علوم پایه
Keywords
Hosted on Doprax cloud platform doprax.com
copyright © 2015-2023